19 juni 2011

Cupcakes med stil

Jeg har gået og overvejet lidt at lave en side på facebook. Den skulle så vise ting og sager frem fra min webshop (opdatering: shoppen er lukket). Men jeg ville også have noget hygge med, det skulle ikke kun være produkter.
Så derfor har jeg oprettet siden: Cupcakes med stil. Der vil selvfølgelig være en masse billeder og skriverier om mine produkter i shoppen. Men der vil også være opskrifter på både cupcakes og toppings, samt en masse billeder af mine egne cupcakes. Så det er vel egentlig bare en blog på facebook:). Jeg håber I har lyst til at kigge forbi og sprede budskabet om min lille webshop:)

5 kommentarer:

 1. herligt - det glæder mig at være nr. 120 herinde og vil prøve at lave dine banan cupcakes i dag :)

  x

  Margit
  Creative Tail

  SvarSlet
 2. Det glæder også mig Margit, jeg er så smigret over at så mange vil følge med i mit kage eventyr;). Go fornøjelse med bagningen:)

  SvarSlet
 3. Hej Annette.

  Hver gang jeg søge om cupcakes ender jeg på din side - og det er altid en fornøjelse!!

  Jeg har kun bagt cupcakes én gang - Syntes jeg mangler udstyr. Ved du hvor på nettet jeg kan købe sådanne? :-)

  Tommelfinger op for dit arbejde og for denne side! Mvh. Stine Lorentzen

  SvarSlet
 4. Hej Stine
  Jamen det er da bare fantastisk at det lige er hos mig du ender:). Dejligt at høre at du også har kastet dig ud i alt det her sukkerleg;). Hvad mener du helt præcist med udstyr ? Er det kun til cupcakes ?.
  Annette

  SvarSlet

Spørg endelig løs hvis du har spørgsmål til indlægget herover eller andre kage ting:). Vær opmærksom på at din kommentar først bliver synlig når jeg har godkendt den. Dette er for at være sikker på at jeg får svaret alle.