14 maj 2011

Cupcake toppers til børnefødselsdagen:)

 Ja jeg synes lige at jeg ville vise nogle nye billeder frem, som jeg lige har taget. Jeg skulle bage lidt lækkert til pigerne på jobbet, og tænkte at det var en skøn mulighed for lige at vise de her toppers frem. Jeg synes jo selv at de er super søde.
Og det kan jo faktisk ikke gøres nemmer at pynte med dem her:)

De fine dyr og pindene er købt i panduro. I virkeligheden kan man jo bruge lige det man har lyst til, det er kun fantasien der sætter grænser.

6 kommentarer:

 1. Super lovely blog!


  xoxo,

  colormenana.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha Jannie, jeg synes også selv at de er super søde:)
  (Annette som ikke kan logge på blogger:(

  SvarSlet
 3. hvor er de søde til børn jeg håber du kommer med mange flere frostingsråd til os blandt andet med frugtsmag i såsom jordbær eller anden frugt på forhånd tak for den gode side med de gode opskrifter på hilsen lene:-)

  SvarSlet
 4. Hej Lene
  Ja de er lidt sjove ik:). Jeg vil helt sikkert komme med flere forslag. Og jeg kan afsløre at jeg også arbejder på at lave en side på facebook om cupcakes. Med opskrifter og en masse billeder til inspiration:)
  Annette

  SvarSlet

Spørg endelig løs hvis du har spørgsmål til indlægget herover eller andre kage ting:). Vær opmærksom på at din kommentar først bliver synlig når jeg har godkendt den. Dette er for at være sikker på at jeg får svaret alle.