30 april 2011

Så er min webshop åben:)

Ja så er det på tide at afsløre hvad jeg har gået og arbejdet med i snart ½ år. En lille hyggelig webshop, hvor du kan købe lidt lækkert til dine cupcakes. Sortimentet er ikke stort her fra starten af, men jeg har store planer og drømme;). Der ligger nogle af de rigtig gode ensfarvede muffinforme klar til de 25 første kunder, de kan desværre ikke bestilles endnu, men det arbejdes der på. 
Jeg håber du har lyst til at kigge forbi.
Opdatering: Jeg har efter 2 år valgt at lukke shoppen. Har du haft købt de skønne papirsforme som holder farven under bagningen og skal bruge flere ? Så har Dinkage.dk nu overtaget salget.

17 kommentarer:

 1. Hej Annette

  Tillykke med din webshop. Jeg håber det vil komme til at gå rigtigt godt:-)
  Pøj pøj
  Nanna

  SvarSlet
 2. Det lyder utrolig spændende, Annette. Rigtig hjertelig tillykke med det. Jeg har selv muffinsforme fra Kalasform og de er gode.
  Kh Camilla

  SvarSlet
 3. Tak skal du ha Camilla:). Jeg så godt dit indlæg om Kalasform, og syns jo at det var helt fantastisk at læse om hvor gode de er;)

  SvarSlet
 4. Tillykke - Og spændene at starte en shop op, pøj pøj

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 5. Tillykke med din webshop, har lige luret de finde forme.
  Held og lykke med shoppen - jeg vender tilbage.

  Hilsen Stine

  SvarSlet
 6. Hvor er linket til den webshop!? :D :D
  Kunne godt tænke mig at få fingrene i nogen af de cupcakes forme!

  SvarSlet
 7. Tak tak allesammen:). I skal være velkomne i min shop:). Jeg glæder mig meget til at fylde den med lækkerier til Jer hen af vejen.
  Linket er billedet med den store cupcake, og så ligger det også ude i højre side, samme billede.

  SvarSlet
 8. Fed blog med masser af fine kager!
  Bare lige lidt info: 19 maj er det muffin-dag, og der spiser alle muffins (Der er ik så mange der ved det) . Du kan jo vise nogle fine muffins/cupcakes med opskrift til her på bloggen til inspiration. ;) Det ville være fedt ;)

  SvarSlet
 9. Hej Sofia:)
  Tak skal du ha, dejligt at du kan li bloggen. Og super skønt med info om muffin dag, for du har helt ret det anede jeg ikke noget om. Jeg går i tænke boks og finder på noget hyggeligt til bloggen:)

  SvarSlet
 10. Ih hvor spændende - stort tillykke med "barnet", jeg vil spændt følge med og jeg lover at købe hos dig næste gang jeg skal have fyldt muffinlageret op.
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Tak Anne:). Du skal være velkommen;)

  SvarSlet
 12. Hej Anette :)
  Så kom din nye side under min links, som jeg håber at du får stor succes med :) Jeg synes rigtig godt om det fine tema med de små cupcakes i toppen af hjemmesiden - det er bare alle tiders og lige noget der fanger en rigtig kage-freaks blik ;) Mange kagehilsner fra Stine :o)

  SvarSlet
 13. Hej Stine:)
  Har lige været inde og kigge, og hvor er du sød, tak:). Jeg håber helt sikkert også at det bliver en stor succes, men det kommer til at kræve en masse at slå de store, som vi jo alle ved hvem er. Men jeg har masser af gå-på-mod;), så forhåbentlig det kan hjælpe mig lidt på vej.

  SvarSlet
 14. Hej Anette

  Hvad med fragt i din webshop????

  Vh Tenna

  SvarSlet
 15. Hej Tenna:)
  Du finder alt om fragt under vilkår. Men jeg kan da nævne at jeg sender mine varer ud med post Danmark som b post. Prisen på portoen afgøres af vægten på de bestilte varer:)

  SvarSlet
 16. Lækkert med lidt til inspiration.

  SvarSlet

Spørg endelig løs hvis du har spørgsmål til indlægget herover eller andre kage ting:). Vær opmærksom på at din kommentar først bliver synlig når jeg har godkendt den. Dette er for at være sikker på at jeg får svaret alle.